Fingerlings Limited Edition

De eerste Fingerlings Limited Edition kwam in september op de Nederlandse markt en wel onder de naam Gigi. Diverse webshops bieden dit interactieve knuffeltje online aan en in de meeste gevallen zonder verzendkosten. Via onderstaande tabel kun je bekijken waar je Gigi het meest gunstig kunt kopen.

WebshopPrijsBestellen
Bol.com€19,95Nu bestellen
Bol.com€24,99Nu bestellen
Bol.com€19,99Nu bestellen
Bol.com€19,99Nu bestellen

Fingerlings Limited Edition: Gigi

In tegenstelling tot het Fingerling aapje is Gigi een baby eenhoorn ook wel genoemd een baby unicorn, vinger eenhoorn, vinger luiaard of slimme eenhoorn. De eenhoorn is een mythisch wezen uit fabels, meestal afgebeeld als een spierwit paard met een spiraal voor op zijn kop. Bovendien staat het ook als symbool voor maagdelijkheid en daarom ook haar maagdelijk witte kleur. Het meest opmerkelijk aan onze Gigi zijn haar regenboogkleurige lange manen en lange kleurrijke staart.

 

Wat vinden kinderen van Gigi?

Vrijwel alle kinderen vinden Gigi het leukste knuffeltje van de hele familie fingerling. Behalve dat je de regenboogkleurige haren kunt borstelen geeft Gigi ook kusjes. Net als bij de fingerlings reageert dit diertje op beweging, ruis en aanraking. Als reactie hierop maakt ze bijzondere eenhoorngeluidjes, gaat ze slapen, snurken, kussen, met de oogjes knipperen en met je spelen. Kinderen die Gigi hebben gekocht of gekregen geven de volgende feedback:

  • Jessica: “Vorige week ontvangen en ik ben er ontzettend blij mee. Ik speel er elke dag mee terwijl de batterijen maar niet leeg raken”
  • Fatima: “Online de fingerlings speelset gekocht en inderdaad de aapje vermaken zich super”
  • Jeroen: “Gigi gekregen op maandag maar was defect, woensdag alweer een nieuwe ontvangen. Mijn zoontje van 5 is er heel blij mee”
  • Kim: “Mijn dochtertje is de hele dag de haren aan het kammen van Gigi en toch vallen ze  niet uit. Goede kwaliteit”

 

Waar kun je Gigi bestellen?

Op deze website kun je geen speelgoed kopen. Daarentegen kun je wel Fingerlings Limited Edition kopen of bestellen bij één van onze aangesloten aanbieders, waaronder Bol.com, BartSmit.com, Intertoys.nl en toys.nl. Ten slotte is deze website slechts informatief voor geïnteresseerden in WowweeFingerlings. Heb je meer vragen, neem contact met ons op.

 

WebshopPrijsBestellen
Bol.com€19,95Nu bestellen
Bol.com€24,99Nu bestellen
Bol.com€19,99Nu bestellen
Bol.com€19,99Nu bestellen