Fingerlings speelset kopen online

De Fingerlings speelset is verkrijgbaar in twee varianten: de Fingerling Jungle Gym speelset en de Fingerlings Wipwap speelset. Binnenkort komen er meer varianten op de markt maar op dit moment zijn alleen deze twee speelsets leverbaar in Nederland. De WowweeFingerling Jungle Gym speelset is al te koop vanaf € 24,99 (zie onderstaande tabel)

WebshopPrijs Bestellen
Intertoys.nl€ 24,99Uit verkocht
Collishop.be€ 24,99Uit verkocht
Bol.com€ 24,99Nu bestellen

Zit er in de Fingerlings speelset  een Fingerling?

Jazeker! In het kleurrijke Jungle Gym speelsetje zit één Wowwee Fingerling die luistert naar de naam “Naima” daarentegen bevat de Fingerling Wipwap speelset twee Fingerlings en wel Milly en Willy. Naima is het meisjes aapje met veel glitters en een roze kuifje. Milly en Willy zijn twee baby jongetjes. Ook bij deze set zijn de batterijen  inbegrepen. De speelset is vanaf september te koop bij een van onze partners. Zoals Bol.com, Intertoys.nl en Amazon.

fingerlings speelset 

Fingerlings speelset-wipwap<<hier bestellen € 39,95>>

 

De Fingerlings Wipwap speelset

De Fingerlings baby aapjes Milly en Willy spelen graag samen met jou op de wipwapset. Zet ze in het stoeltje of hang ze er ondersteboven aan met hun staartje. Door aan de slinger te draaien zet je de wipbeweging in werking. Willy is de blauwe fingerling met de paarse kuif en Milly de paarse met de blauwe kuif.

 

  • Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden.
  • Het materiaal van de Fingerlings is kunststof.
  • Wordt geleverd met batterij.
  • Afmeting van het aapje is 4 x 13 cm (b x h)
  • Fabrikant is Wowwee
WebshopPrijs Bestellen
Intertoys.nl€ 24,99Uit verkocht
Collishop.be€ 24,99Uit verkocht
Bol.com€ 24,99Nu bestellen

De Fingerling Jungle Gym speelset

De Fingerling Jungle Gym speelset koop je inclusief Naima het baby meisjes aapje met de roze kuif. Ze klautert de hele dag op het kleurrijke klimrek terwijl ze niet uitgeput raakt. Naima zit vol energie en bovendien gaat ze graag op onderzoek uit. Dit aapje staat dus garant voor uren lang speelplezier terwijl jij mee kan genieten. Tot slot vind ook Naima het fijn om onderste boven aan het fingerling klimrek te hangen. Op WowweeFingerlings.nl/fingerlings-speelset/ kun je geen speelsets kopen. Derhalve kun je wel Speelsets kopen bij één van onze partners, waaronder Bol.com, BartSmit.com, Intertoys.nl en ColliShop.beHeb je tot slot nog meer vragen, neem dan contact met ons op.